samolepilni_podaljski

Zakaj naj bi bili “TAPE Extensions” ali po naše Samolepilni podaljški na trakovih najboljša metoda za podaljševanje las?


Lasni podaljški - pravijo da, ko jih enkrat poskusiš, ne moreš več brez njih! Z lasnimi podaljški dobimo poln volumen in pričeski lahko brez kemičnih postopkov dodamo barvne opcije, kot so barvni prameni, videz Balayage barvanja,... Lasni podaljški so, kot maskara za trepalnice; dodajo piko na i tvoji lepoti in te napolnijo s samozavestjo, da se v svoji koži počutiš še bolje.

Na tržišču je okromno lasnih podaljškov, ki jih je enostavno in hitro za vstavit v pričesko. Ampak, ko smo že pri metodah vstavljanja - katera metoda podaljševanja las je najboljša?


Obstajajo: klip podaljški na glavničke, keratin podaljški na toplotno pripenjanje, podaljški z mikro obročki, trakovi, ki se prišijejo na lase in ena zadnjih metod, ki je prišla na tržišče in se zelo dobro obnese na laseh: “TAPE podaljški” ali samolepilni podaljški.

Katera od teh je najboljša, je težko govorit in pisat, saj je podaljševanje las personalizirano in unikatno delo na vsakem lasišču posebej. Vsako lasišče je drugače poraščeno, vsaki lasje so drugačni, tako mora biti podaljševanje las prilagojeno za vsako posameznico.

Je pa metoda TAPE samolepilnega podaljševanja las precej razširjena v zadnjem času, že zaradi preprostosti uporabe in samega neagresivnega pripenjanja na lase.
Poglejmo katere so prednosti podaljševanja las s samolepilnimi podaljški:

CENA

ker na splošno kvalitetni lasni podaljški niso poceni, je največja prednost TAPE podaljškov ta, da so širši množici cenovno dostopni že ob nabavi, ter prav tako samo vstavljanje, je hitrejše in posledično tudi dosti cenejše. Lase si lahko podaljšamo s samolepljivimi podaljški že v slabi uri. Posebnost samolepilnih podaljškov pa je tudi ta, da so za večkratno podaljševanje las. Saj so obnovljivi in jih lahko namestimo večkrat, tako ne potrebuješ novih podaljškov vsakič, ko se odločiš za dolge in goste las. Obnavljanje samolepilnih trakov pa pripomore k nižji ceni podaljševanja las na dolgi rok.

HITROST VSTAVLJANJA

Prednost podaljševanja las s samolepilnimi podaljški je tudi hitrost vstavljanja. Samo vstavljanje in oblikovanje pričeske je končano v slabi uri. Kar je precej hitro za tako veliko spremembo. Pride prav ob tem hitrem času! Le katera si ne more vzeti urce zase in za novo pričesko?!

NAJMANJ AGRESIVEN NAČIN PRIPENJANJA

ja vsako pripenjanje lasnih podaljškov lahko privede do poškodbe naravnih las, predvsem če podaljški niso vstavljeni strokovno in pravilno. Ker pa pri samolepilnih podaljških le teh ne pripenjamo s toploto ali drugimi agresivnimi metodami, govorimo o podaljških, ki najmanj poškodujejo naravne lase. Samolepilni podaljški so fini 1mm tanki silikonski trakovi na katerih so naravni lasje izbrane dolžine. Na silikonskem traku je dvostranski lepilni trak s pomočjo katerega se trakovi prilepijo na naravne lase 1 cm od lasišča. Trakovi se pripenjajo s “sendvič” metodo; dva traka skupaj, vmes pa plast naravnih las. Lasje so lahko pripeti do 12 tednov, potem pa jih je zaradi narastka naravnih las (cca 3cm narastka) potrebno odstraniti, zamenjati lepilni trak in po želji jih ponovno pritrdimo nazaj ob lasišče. Trakovi so zelo tanki in lahki, kar je velika prednost pred klip on podaljški, ki so prav tako populana metoda podaljševanja las, ampak je zaradi teže in glavničkov in vsako dnevnega pripenjanja in odpenjanja precej bolj agresivna kot metoda TAPE podaljševanje.

PONOVNA UPORABA

Samolepilne podaljške lahko ob pravilni uporabi uporabimo večkrat. Po odstranitvi samolepilnih podaljškov, trakove očistimo in na osušene podaljške prilepimo nov samolepilni trak. Tako so podaljški pripravljeni za ponovno takojšnjo uporabo ali pa jih shraniš za naslednjič, ko te bo prijelo, da bi bila dolgolaska!

UDOBJE

Samolepilni podaljški na trakovih so udobni in neopazni v pričeski. Na otip so mehki, prožni in se skoraj ne občutijo. Spenjanje las v čop ali kite pa je preprosto, kot z naravnimi lasmi, kar je pri nekaterih tehnikah podaljševanja las oteženo. (Klip in podaljški ali šivani trakovi se težko spenjajo v čop)

ODSTRANJEVANJE

Pri TAPE podaljških je prednost hitrost pri vstavljanju, prav tako pri odstranjevanju. Trakovi se le namočijo s tekočino za odstranjevanje samolepilnih podaljškov in se jih po nekaj minutah enostavno odlepi iz las. Lasje se umijejo in se na njih naredi globinska nega za dodatno nahranjenost las po podaljških in odstranjevanju.

Tape podaljški so primerni predvsem za tiste, ki si želite dolgih in/ali gostih las na hitro in za dolgo. Če pa si vmes premislite, pa jih lahko prav tako na hitro odstranite.

Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button